top of page

Mijn specialisme: advies over en implementatie van performanceverbeteringen. In projecten van enkele weken of in interim management opdrachten van enkele maanden. Sleutelwoorden zijn:

  • prestatieverbetering met LEAN/SixSigma

  • uitbesteding en regie

  • kwaliteitsmanagement

  • communicatie.

U overweegt een deel van uw organisatie uit te besteden. Keuze van een goede partij om een uitbestedingsrelatie mee aan te gaan heeft tijd en aandacht nodig. En heeft u ook nagedacht hoe u wilt gaan samenwerken met uw nieuwe partner? Samen met u zoek ik de optimale partner c.q. leverancier en ontwerp en implementer ik de benodigde regieorganisatie.

Groeien & verbeteren
Uitbesteding en regie

Weten wat er speelt in de markt is belangrijk voor doelgerichte verbeteringen. Soms is de vraag die u heeft specifieker dan wat zoal beschikbaar is. Hier ondersteun ik u in het uitvoeren van een gericht maatwerkonderzoek, dat leidt tot een heldere rapportage.

 

Ook schrijf ik namens u artikelen in vakbladen. Daartoe heb ik toegang tot een interessant netwerk van hoofdredacteuren en uitgevers.

 

Onderzoek & Publicaties

Iedere organisatie bouwt in de loop van tijd diverse vormen van verspilling op. Hierdoor presteert uw organisatie minder goed dan mogelijk, bent u minder wendbaar en maakt u onnodige kosten. U geeft dus geld uit, dat u anders had kunnen investeren in innovatie en groei. Met behulp van de tools uit LEAN en SixSigma spoor ik samen met u de verspilling op binnen uw organisatie en zorg ik voor het blijvend wegnemen van de oorzaken ervan. 

bottom of page