top of page

Profiel

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf. Hij brengt veel ervaring mee op het gebied van prestatieverbetering van organisaties en zijn achtergrond als projectmanager en adviseur zijn hierbij van grote waarde.

Het klantbelang staat altijd voorop en hij heeft veel aandacht voor mensen en teams. Zijn werkwijze is creatief en gedreven, brengt structuur en concrete doelen en zorgt voor het uitvoeren van de best passende oplossing. Met zijn open houding communiceert Rudolf effectief met alle niveaus in de organisatie. Rudolf werkte tot 2012 bij diverse bekende adviesbureaus, heeft ervaring in diverse sectoren, werkt voortdurend aan het uitbreiden van zijn vakkennis en ervaring en schrijft regelmatig artikelen in vakbladen. Ook maatschappelijk is Rudolf actief als bestuurslid van de wielerclub in Bunnik en in de beroepenveldcommissie van de Saxion Hogeschool.

 

Rudolf (1970) woont in Bunnik en komt oorspronkelijk uit Hengelo(O). Hij is getrouwd met Martine en heeft twee kinderen in de tienerleeftijd. In zijn vrije tijd is hij enthousiast racefietser, van de Utrechtse Heuvelrug tot de Alpen of de Dolomieten. Verder gaat Rudolf graag naar concerten (van De Dijk tot de  Red Hot Chili Peppers) en vindt hij het leuk om voor familie en vrienden lekkere dingen te maken in de keuken of op de BBQ.

bottom of page